Werkwijze

Omdat alles bij van Gregor speciaal voor u wordt gemaakt, is het eindresultaat altijd een verbouwing, maatwerkinterieur of –meubel dat aan al uw wensen voldoet.

Om samen tot een oplossing te komen die voor u het meest ideaal is, geef ik u hieronder een idee van mijn werkwijze.

  1. Inventarisatie van uw wensen

    In het eerste gesprek luister ik naar uw specifieke wensen en eisen. Een bouwkundige tekening of sfeerplaatjes zijn altijd welkom bij de eerste bespreking. Uiteraard werk ik ook aan de hand van ontwerpen en tekeningen van derden zoals architecten, projectinrichters of de opdrachtgever zelf.

  2. Ontwerp en offerte

    Op basis van gemaakte afspraken maak ik een vrijblijvende offerte of prijsindicatie, eventueel voorzien van een tekening of ontwerp. Uiteraard wordt het ontwerp met de opdrachtgever besproken. De offerte en het ontwerp zijn de basis voor een soepel lopend project en voorkomen verrassingen. Deze worden dan ook door beide partijen goedgekeurd en voor akkoord getekend.

  3. Werkvoorbereiding

Zodra alle gegevens bekend zijn, start ik met uw project. Ik meet in, werk alles technisch uit, bestel de benodigde materialen en begin met de productie. Ten slotte zal ik een afspraak met u maken om het interieur te komen plaatsen.

Met eventuele vragen tijdens de voortgang van uw opdracht kunt u natuurlijk altijd contact met mij opnemen.