Over Van Gregor

Van Gregor is een interieurbouw bedrijf met een frisse visie. Persoonlijke aandacht en oprechte interesse zorgen voor een goede samenwerking, waarbij service, flexibiliteit en creativiteit voorop staan.

Van Gregor is gevestigd in Bemelen, maar de werkplaats is gevestigd  in Vilt, Valkenburg aan de Geul. Inmiddels hebben wij al veel mooie projecten bij zowel particulieren als bedrijven mogen afronden in en rond Bemelen, Cadier en Keer, Gronsveld, Heerlen, Maastricht, Margraten, Schimmert, Sittard, maar ook in BelgiĆ«.

Van Gregor is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van maatwerk meubels en interieurs. Graag willen wij u helpen bij uw verbouw- en interieurproblemen waarbij een standaardoplossing vaak geen optie is. Vakwerk is daarbij van groot belang en die kennis is door de vele jaren ervaring in ruime mate opgebouwd. Heeft u advies nodig bij uw verbouwing of ontwikkeling en inrichting van uw interieur? Wij komen graag  een kijkje nemen op locatie om u van een passend advies te voorzien.

Deze site geeft u een indruk van onze diensten. Hoe kan dat beter door projecten te laten zien die reeds zijn gerealiseerd.